Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aventures amb les tietes

Som les tietes, artistes i aventureres

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 0.0
  total

Biografia

Benvingut Aventuraire,

Som la Irene i la Maria, germanes des d'un bon dia 5 de gener d'ara ja fa 33 anys quan jo, la Irene, vaig arribar al món. A la Maria li faltaven 3 setmanes per fer 6 anys i aquella nit de reis va ser la més divertida de la seva vida.

Molta gent ens pregunta perquè ens anomenem "Les Tietes",  doncs bé, perquè ja fa set anys la nostra gemana gran ens va atorgar aquest títol al tenir una preciositat de criatura, des de llavors hem passat a ser conegudes amb aquest terme "Les Tietes".

La nostra vida sempre ha estat plena d'aventures que per a molta gent poden semblar ridícules, ja que són coses petites del dia a dia. Però això va canviar per a nosaltres quan amb una cançó del super3, vam veure que la vida era realment una SUPERAVENTURA! Perquè cada dia és una aventura si tu vols que ho sigui, tot depèn de com vulguis veure les coses. Una petita troballa pot ser una gran moment d'alegria, la vida en sí pot ser molt trista, però si cada dia és una aventura pot ser molt divertida. A nosaltres ens agrada riure, és la millor medicina que hi ha al món.
 
Des de ben petites a casa ens van ensenyar a compartir, per això sempre ens van apuntar a activitats extraescolars relacionades amb l'art, la música, la pintura o la dansa. Sempre ens hem inclinat cap allò que faci emocionar i generi una energia positiva. La Maria va estudiar art i és una gran artista, la Irene per la seva banda va estudiar història i és una gran oradora, i totes dues tenim una afició compartida, som unes bones pallasses. Per això vam decidir ajuntar els nostres talents i compartir-los amb tothom. Ara ja fa un any i mig vam obrir el nostre compte d'Instagram i el nostre canal de YouTube on podeu trobar moltes aventures, pallassades i molt bon humor. 

Avui emprenem un nou camí, que és obrir aquest pàgina; aquí a l'aixeta, esperem que aquest nou capítol esdevingui un gran llibre d'aventures compartides.

Si t'atraveixes a viure una gran aventura amb nosaltres, recorda que ens hauràs de seguir el ritme!
Us hi atreviu?

Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 0.0
  total
 • 52
  Publicacions
 • 5
  seguidors